Edzői siker

Egy remek hírt szeretnék veletek közölni. Mint tudjátok október 17-31 között kint voltam tanítványaimmal Görögországban az Ifjúsági Világbajnokságon. Míg ők sakkoztak én sem lazsáltam, hanem részt vettem a FIDE (Nemzetközi Sakkszövetség) Edzőképzésén, amit Grivas nagymester tartott. Fantasztikus élmény volt, sok új dolgot, technikát tanultam tőle és rengeteg tanáccsal látott el minket. A 7 napos tanulás után vizsga következett, amire minden este (miután a gyerekek már aludtak) tanultam. A megszerezhető legmagasabb edzői minősítést szerettem volna elérni.

Örömmel újságolhatom el, hogy nekem lett a csoportból a legjobb a vizsgám, így FIDE Trainer lettem. A cím január 2.-tól lesz hivatalos a FIDE honlapján. Ezzel én vagyok Európában a legfiatalabb és az egész világon a második legfiatalabb, aki ezzel a magas edzői minősítéssel rendelkezik.


Hatalmas sikerrel startol a Centrum Sakkiskola!

Az MTK 130.születésnapja alkalmából szervezett snellversenyen, nemzetközi mezőnyben tarolt a három Juhász testvér.
Kristóf és Ármin holtversenyben a 2-3.helyen végeztek az abszolút mezőnyben, Ágoston pedig 13 évesen a legjobb 18 éven alulinak járó különdíjat vehette át.
Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy a valaha élt legsikeresebb magyar sakkozó, a Nemzet Sportolója, Portisch Lajos adta át nekünk a díjakat. Sőt, a Nagymester azt mondta, hallott már a Juhász testvérekről, gratulált nekünk és további sok sakk sikert kívánt.

Nagyon szépen köszönjük! Hajrá Centrum Sakkiskola!


Megalakultunk!

Megalakult a Centrum Sakkiskola, Magyarország legmodernebb sakkintézménye.

Miért is vagyunk mi olyan különlegesek:
• Legmodernebb módszerekkel tanítunk.
• Weboldalunkon kidolgozott megnyitási jegyzetek kaphatóak.
• Bárki számára elérhető sakk-könyvtár közel 200 friss szakkönyvvel magyar, angol és német nyelven.
• Oktatóink Nemzetközi Mesteri és Magyar Ifjúsági Bajnoki címmel rendelkeznek.
• Nálunk a fejlődni kívánó játékos érdekes, kihívásokkal teli, jó hangulatú edzéseken vehet részt, ahol a jutalmi rendszer miatt garantált a motiváltság.
• Figyelünk játékosaink állóképességére, így szervezünk fizikai sporteseményeket is.

Amennyiben úgy érzed fejlődni szeretnél, új dolgokat tanulni, bekerülni egy olyan csapatba, ahol örökre szóló barátságokat lehet kötni akkor itt a helyed! Tedd meg a következő lépést most és keresd fel edzőinket!